Επιστολή της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους προς τους εκπροσώπους του Τύπου

Επιστολή της Επιτροπής Αλήθειας Δημοσίου Χρέους προς τους εκπροσώπους του Τύπου

03/11/2016

Η Επιτροπή Αλήθειας παρά την πρωτοφανή δίωξή της, μετά την πολιτική απόφαση για παύση της λειτουργίας της, το Νοέμβρη του 2015, επανασυγκροτήθηκε σε σωματείο ώστε να συνεχίσει τις εργασίες της.

Σε αυτήν την πρώτη πανηγυρική της συνεδρίαση σας καλούμε τόσο το Σάββατο 5 Νοέμβρη 2016 και ώρα 6μμ στις εργασίες έναρξης, όσο και τη Δευτέρα 7 Νοέμβρη 2016 και ώρα 12 το μεσημέρι στη Συνέντευξη Τύπου, όπου θα παρουσιαστούν τα συμπεράσματα της Επιτροπής, προκειμένου σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή να ακουστεί μια αλήθεια διαφορετική από την καθεστωτική και συστημική. Μια αλήθεια τεκμηριωμένη από τη συλλογική εργασία των μελών της Επιτροπής, που διακρίνονται για την επιστημοσύνη και το κύρος τους. Μια αλήθεια, τέλος, που αφορά τους πολιτικούς χειρισμούς των υπουργείων, στα οποία είστε διαπιστευμένοι.

Με την πίστη ότι ανεξαρτήτως των προσωπικών θέσεων και απόψεων, συμφωνούμε όλοι ότι η δημοσίευση είναι η ψυχή της Δημοκρατίας -και όχι μόνο της Δικαιοσύνης- είμαστε στη διάθεσή σας για να ανταλλάξουμε απόψεις και να απαντήσουμε σε όλα τα ερωτήματα.

Δείτε εδώ τα πρώτα video για την συνεδρίαση της Επιτροπής: